Home > Sponsoren > Sponsor worden?

Sponsor worden?

Zoals de naam al doet vermoeden is A.S. Exstudiantes Utrecht een sportvereniging voor alumni. Veel van onze leden zijn ex-leden van een studentensportvereniging en hebben daardoor nog een sterke binding met het studentenleven. Momenteel wordt in Utrecht alleen de sport zaalvoetbal beoefend.

A.S. Exstudiantes Utrecht heeft in seizoen 2019/2020 11 herenteams en 2 damesteams in de zaal, in totaal bestaat de vereniging uit ongeveer 130 leden.

Wat zijn de kenmerken van onze leden?
Leeftijd: tussen de 25-40 jaar
Opleidingsniveau: HBO/Wo
Leefsituatie: huurwoningen- starterswoningen

Toekomst?

A.S. Exstudiantes Utrecht heeft veel groeipotentieel. Elk seizoen hopen wij extra leden te mogen verwelkomen binnen onze club.

Bent u de nieuwe sponsor van A.S. Exstudiantes Utrecht?

Om deze groeidoelstelling waar te maken is inbreng van sponsors zeer gewenst. De sponsor staat in onze vereniging centraal, wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te betrekken bij onze verenigingactiviteiten. Onder andere website- en tenuesponsoring behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard staan wij ook open voor uw eigen voorstel.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Maaike Hoffer, penningmeester, via penningmeester.zaalvoetbal.utrecht@exstudiantes.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sponsoren

nopic      nopic      nopic