Home > Informatie > Lid worden

Lid worden

Onze vereniging

Exstudiantes Utrecht is een zaalvoetbalvereniging voor en door alumni (afgestudeerden). De ex-studenten hoeven niet beslist een diploma te hebben, het gaat er om dat de leden bij de identiteit van de vereniging passen; sport, gezelligheid en gezond verstand! Onze 11 herenteams spelen op verschillende avonden in de week en ontmoeten elkaar in de zaal, kantine of in de kroeg.

Naast het spelen van wedstrijden en het incidenteel trainen organiseren we regelmatig activiteiten, zoals een jaarlijks openingstoernooi, een pitchertoernooi en een aantal borrels in verschillende kroegen in Utrecht. De vereniging is onderdeel van een landelijke stichting en heeft zusterverenigingen in Groningen, Zwolle en Amsterdam.

Lid worden?

Op dit moment kun jij je inschrijven voor het seizoen 2023/2024. Klik hier om je in te schrijven.

Exstudiantes Utrecht is het seizoen 2022/2023 gestart met 10 herenteams en 1 damesteams. Onze teams bestaan uit minimaal 10 personen. Indien jij voor volgend seizoen lid wil worden checken wij binnen de teams of er ruimte is. Als er voldoende nieuwe aanmeldingen zijn kunnen we ook kijken of we een nieuw team in willen schrijven bij de KNVB.

Voor de start van een nieuw seizoen kunnen we bij de KNVB voor elk team een voorkeursdag opgeven, echter kunnen we hier geen garanties op gegeven. Beslissingen hierover worden namelijk door de KNVB genomen. Onze thuiswedstrijden spelen we in sporthallen in en rondom Utrecht. Het afgelopen jaar waren dit veelal: sporthal Hoograven, sporthal Lunetten, sporthal de Dreef, sporthal de Weide Wereld en sporthal Nieuw Welgelegen. Ook voor de sporthal kan een voorkeur worden doorgegeven, echter geldt hier hetzelfde als voor de voorkeursdag. De KNVB bepaalt.

Onze herenteams variëren van spelend in de 1e klasse (het 1e) tot en met de 6e klasse. Het damesteam speelt in de 2e klasse. Nieuwe teams worden normaal gesproken in de laagste klasse ingedeeld, tenzij er een andere wens is.

Onze vereniging wordt gedragen door vrijwilligers, dus we hopen dat ook jij je steentje wilt bijdragen!

Contributie

De contributie voor het seizoen 2023/2024 is 175 euro per lid ongeacht de teamgrootte. Hierbij inbegrepen is een door het bestuur beschikbaar gestelde teamtas, hesjes en twee ballen per team. De inhoud van de teamtas bestaat uit 10 tenues waarvan 1 keeperstenue. Op de jaarlijkse ALV (sept/okt) zal de contributie voor het volgende seizoen vastgesteld worden.

One comment

  1. Pieter Hofste

    Geachte heer / mevrouw,

    Graag zou ik samen met enkele vrienden (minimaal 3) lid worden bij Exstudiantes zaalvoetbal. Zijn er op dit moment nog teams met ruimte voor een aantal spelers? Starten vanaf 6e klasse is geen probleem.

    Ik hoor graag van of er mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sponsoren

nopic      nopic      nopic