Home > Informatie > Lid worden

Lid worden

Onze vereniging

Exstudiantes Utrecht is een zaalvoetbalvereniging voor en door alumni (afgestudeerden). De ex-studenten hoeven niet beslist een diploma te hebben, het gaat er om dat de leden bij de identiteit van de vereniging passen; sport, gezelligheid en gezond verstand! Onze 11 heren- en 2 damesteams spelen op verschillende avonden in de week en ontmoeten elkaar in de zaal, kantine of in de kroeg.

Naast het spelen van wedstrijden en het incidenteel trainen organiseren we regelmatig activiteiten, zoals een jaarlijks openingstoernooi, een pitchertoernooi en een aantal borrels in verschillende kroegen in Utrecht. De vereniging is onderdeel van een landelijke stichting en heeft zusterverenigingen in Groningen, Zwolle en Amsterdam.

Lid worden?

Op dit moment kun jij je inschrijven voor het seizoen 2020/2021. Klik hier om je in te schrijven.

Exstudiantes Utrecht is het seizoen 2019/2020 gestart met 11 herenteams en 2 damesteams. Onze teams bestaan uit minimaal 10 personen. Indien jij voor volgend seizoen lid wil worden checken wij binnen de teams of er ruimte is. Als er voldoende nieuwe aanmeldingen zijn kunnen we ook kijken of we een nieuw team in willen schrijven bij de KNVB.

Voor de start van een nieuw seizoen kunnen we bij de KNVB voor elk team een voorkeursdag opgeven, echter kunnen we hier geen garanties op gegeven. Beslissingen hierover worden namelijk door de KNVB genomen. Onze thuiswedstrijden spelen we in sporthallen in en rondom Utrecht. Het afgelopen jaar waren dit veelal: sporthal Hoograven, sporthal Lunetten, sporthal de Dreef, sporthal de Weide Wereld en sporthal Nieuw Welgelegen. Ook voor de sporthal kan een voorkeur worden doorgegeven, echter geldt hier hetzelfde als voor de voorkeursdag. De KNVB bepaalt.

Onze herenteams variëren van spelend in de 1e klasse (het 1e) tot en met de 6e klasse. De beide damesteams spelen in de 2e klasse. Nieuwe teams worden normaal gesproken in de laagste klasse ingedeeld, tenzij er een andere wens is. 

Onze vereniging wordt gedragen door vrijwilligers, dus we hopen dat ook jij je steentje wilt bijdragen!

Contributie

De contributie voor het seizoen 2020/2021 is 175 euro per lid ongeacht de teamgrootte. Hierbij inbegrepen is een door het bestuur beschikbaar gestelde teamtas, hesjes en twee ballen per team. De inhoud van de teamtas bestaat uit 10 tenues waarvan 1 keeperstenue. Op de jaarlijkse ALV (sept/okt) zal de contributie voor het volgende seizoen vastgesteld worden.

6 comments

 1. Pieter Hofste

  Geachte heer / mevrouw,

  Graag zou ik samen met enkele vrienden (minimaal 3) lid worden bij Exstudiantes zaalvoetbal. Zijn er op dit moment nog teams met ruimte voor een aantal spelers? Starten vanaf 6e klasse is geen probleem.

  Ik hoor graag van of er mogelijkheden zijn.

 2. Anton Westbroek

  Graag zou ik weer gaan zaalvoetballen. Is er een team die een keeper kan gebruiken ? (56 jaar)

 3. Goede Dag,

  Ik hoop dat u een fijn weekend heeft gehad. Ik ben Anke van Oort (31 jaar), sinds kort verhuisd naar Utrecht en ge-intereseerd in het deelnemen in een vrouwen zaalvoetbal team. Ik ben op zoek naar een gezellig team dat voetbalt op een leuk recreatief niveau.

  Ik ben een flexibele voetballer, in goede conditie en speel al sinds jongs af aan. Nu vroeg ik me af of een van de dames teams nog speelsters nodig heeft voor het komende seizoen?

  Met vriendelijke groet,

  Anke van Oort

  • Goedemorgen Anke,

   Erg leuk dat je lid wil worden van onze vereniging. Wij zijn voor het nieuwe seizoen zeker nog op zoek naar nieuwe damesleden. Wat je het beste even kunt doen is een mailtje sturen naar secretaris Daniel. Zijn mailadres is secretaris.zaalvoetbal.utrecht@exstudiantes.nl. Hij kan je dan meer informatie geven over de club, de dames en de voorwaarden van maatschap.

   Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag, en hopelijk tot in het nieuwe seizoen!

   Groet,

   Huug Meijer

 4. Goedemiddag,

  Graag zou ik me aan willen sluiten bij een zaalvoetbalteam.
  Afgelopen jaren ook zaalvoetbal gespeeld op de universiteit van Antwerpen.

  Er zijn eventueel nog 2 andere vrienden die zich ook zouden willen aanmelden.

  Graag hoor ik of er een mogelijkheid is om me bij een team van jullie te voegen.

  Met vriendelijke groeten,

  Ward van Lent

 5. Goedemiddag,

  De afgelopen jaren heb ik zaalvoetbal gespeeld in Amsterdam voor Exstudiantes. Na mijn recente verhuizing naar Utrecht sluit ik mij graag aan bij een heren zaalvoetbalteam dat bij voorkeur speelt op maandag t/m donderdag.

  Ik hoor graag of er een mogelijkheid is om mij aan te sluiten bij een van de teams.

  Alvast dank.

  Hartelijke groeten,
  Thomas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sponsoren

nopic      nopic      nopic