Home > Informatie > Clubinfo

Clubinfo

Op 11 mei 2011 is Alumni Sportclub Exstudiantes Utrecht opgericht. Exstudiantes Utrecht valt onder het koepelorgaan Stichting Alumni Sportclub Exstudiantes.

De vereniging is bedoeld voor alumni (afgestudeerden). De ex-studenten hoeven niet beslist een diploma te hebben, het gaat er om dat de leden bij de identiteit van de vereniging passen; sport, gezelligheid en gezond verstand! Dit sluit nauw aan bij de missie van de KNVB, het mogelijk maken van “Voetbal om van te houden”. Dit alles is niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers, waar we dus ook een beroep op doen bij het lid worden.

Het seizoen 2023/2024 is het 13e seizoen dat Exstudiantes Utrecht actief is in de zaalvoetbalcompetitie van de KNVB. De 11 herenteams zijn actief in de 1e, 2e, 5e en 6e klasse. Thuiswedstrijden worden op verschillende dagen in de week gespeeld in de sporthallen in en rondom Utrecht. Voorkeur voor speeldag en thuisspeelhal kunnen worden aangegeven. Garanties hierover kunnen echter niet gegeven worden, aangezien de beslissing bij de KNVB ligt.

Wil je graag zaalvoetballen, neem voor de mogelijkheden contact op met iemand uit het bestuur. Neem ook contact op met de secretaris als je een potentiële sponsor bent of kent.

One comment

  1. Haihai,

    Ben een paar maanden geleden van grunn naar itrevht verhuisd. Ik her wel leuk vinden om lid te worden en eventueel alleen trainingen mee te doen (ook ivm drukte werk).

    Zou dit mogelijk zijn?

    Vr groet,
    Robbin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sponsoren

nopic      nopic      nopic